marți, 5 iulie 2011

Recomandarea zilei

Tartine din pâine prăjită cu caşcaval şi hribi

O reteta simpla si delicioasa de tartine din paine prajita cu cascaval si hribi din: paine de casa, cascaval, hribi, ulei de masline extravirgin, sare si piper.
Ingrediente:Tartine din pâine prăjită cu caşcaval şi hribi
  • 4 felii mari de pâine de casă
  • 280 g caşcaval
  • 4-5 hribi de dimensiune medie
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • sare şi piper

Mod de preparare:
Taie caşcavalul cât mai subţire şi aşază-le pe feliile de pâi­ne la o distanţă de 0,5 cm una de alta. Curăţă cu grijă ciupercile, îndepărtând partea cu pă­mânt a piciorului, spală-le bine şi zvântă-le cu hârtie absor­bantă. Taie-le feliuţe subţiri şi căleşte-le 1 minut într-o tigaie cu puţin ulei încins.
Aşază-le peste tartine, adaugă sare şi piper, după gust, şi pune-le în cuptorul încălzit până când caşcavalul începe să se topească. Serveşte-le imediat, calde.
Varinate: Poţi decora tartinele după ce le-ai scos din cuptor cu pu­ţină rucola tăiată mărunt. In felul acesta, vor căpăta un gust amărui plăcut şi vor fi mai aspectuoase.

Tartine din pâine prăjită cu caşcaval şi hribi

Tartine din pâine prăjită cu caşcaval şi hribi
Poftă bună!

                                                   Va recomand sa vizitati si portalul reghinenilor.                        

                                                                     Accesati
www.reghinonline.aaz.ro
                           
                                                                            
Va mai recomand si un site de servicii profesionale.Accesati http://www.serviciiprofesionale.aaz.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu