Tartine din pâine prăjită cu caşcaval şi hribi
Ingrediente:
Mod de preparare:
Taie caşcavalul cât mai subţire şi aşază-le pe feliile de pâine la o distanţă de 0,5 cm una de alta. Curăţă cu grijă ciupercile, îndepărtând partea cu pământ a piciorului, spală-le bine şi zvântă-le cu hârtie absorbantă. Taie-le feliuţe subţiri şi căleşte-le 1 minut într-o tigaie cu puţin ulei încins.
Aşază-le peste tartine, adaugă sare şi piper, după gust, şi pune-le în cuptorul încălzit până când caşcavalul începe să se topească. Serveşte-le imediat, calde.
Varinate: Poţi decora tartinele după ce le-ai scos din cuptor cu puţină rucola tăiată mărunt. In felul acesta, vor căpăta un gust amărui plăcut şi vor fi mai aspectuoase.
Poftă bună!
Va recomand sa vizitati si portalul reghinenilor.
Accesati www.reghinonline.aaz.ro

Va mai recomand si un site de servicii profesionale.Accesati http://www.serviciiprofesionale.aaz.ro/
- 4 felii mari de pâine de casă
- 280 g caşcaval
- 4-5 hribi de dimensiune medie
- 2 linguri ulei de măsline extravirgin
- sare şi piper
Mod de preparare:
Taie caşcavalul cât mai subţire şi aşază-le pe feliile de pâine la o distanţă de 0,5 cm una de alta. Curăţă cu grijă ciupercile, îndepărtând partea cu pământ a piciorului, spală-le bine şi zvântă-le cu hârtie absorbantă. Taie-le feliuţe subţiri şi căleşte-le 1 minut într-o tigaie cu puţin ulei încins.
Aşază-le peste tartine, adaugă sare şi piper, după gust, şi pune-le în cuptorul încălzit până când caşcavalul începe să se topească. Serveşte-le imediat, calde.
Varinate: Poţi decora tartinele după ce le-ai scos din cuptor cu puţină rucola tăiată mărunt. In felul acesta, vor căpăta un gust amărui plăcut şi vor fi mai aspectuoase.
Tartine din pâine prăjită cu caşcaval şi hribi
Poftă bună!
Va recomand sa vizitati si portalul reghinenilor.
Accesati www.reghinonline.aaz.ro
Va mai recomand si un site de servicii profesionale.Accesati http://www.serviciiprofesionale.aaz.ro/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu