Ingrediente:
Mod de preparare:
Se curăţă dovlecelul şi vănăta şi se tiiie în felii groase de cca 5 mm. Se aşază pe prosoape de hârtie şi se presară sare; se lasă să stea până ce curge zeama.
Ştiuleţii de porumb se lasă să se scurgă şi se şterg. Se curăţă ciupercile. Se şterg cu prosoape de hârtie feliile de dovlecei şi de vinete. Legumele pregătite se înfig alternativ pe ţepuşe de lemn. Se ung cu ulei de măsline, se presară fulgi de ardei, sare şi piper.
- 1 dovlecel
- 1 vânătă
- sare
- piper
- 1 ardei gras roşu
- 1 ardei gras galben
- 1 ardeii gras verde
- 1/2 castravete
- 8 cepe mici albe şi roşii
- 8 roşii cherry
- 6 ştiuleţi mici de porumb
- 8 ciuperci Champignon
- 6 linguri ulei de măsline
- fulgi de ardei iute
- 4 lipii
Mod de preparare:
Se curăţă dovlecelul şi vănăta şi se tiiie în felii groase de cca 5 mm. Se aşază pe prosoape de hârtie şi se presară sare; se lasă să stea până ce curge zeama.
Ştiuleţii de porumb se lasă să se scurgă şi se şterg. Se curăţă ciupercile. Se şterg cu prosoape de hârtie feliile de dovlecei şi de vinete. Legumele pregătite se înfig alternativ pe ţepuşe de lemn. Se ung cu ulei de măsline, se presară fulgi de ardei, sare şi piper.
Se frig pe grătar cca 10 min., întorcându-le din când în când. Se încălzesc lipiile pe grătar şi se servesc cu frigăruile de legume.
Pofta buna!
Important:
AFTR va invita la concurs.Castiga,lunar,un weekend la munte.Detaliile le gasiti aici .
Doresti sa iti promovezi firma?Iti recomand sa o inscrii in "Catalog Firme-Director Web".Pentru a face acest lucru apasa aici
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu