marți, 28 iunie 2011

Recomandarea zilei

Supă cu passatelli

28 June 2011
O reteta simpla si delicioasa de supa cu passatelli  din: parmezan, paine veche, oua, nucsoara, coaja de lamaie si supa de carne.
Ingrediente:Supă cu passatelli
  • 200 g parmezan ras
  • 200 g pâine veche (nu uscată), măcinată pe moment
  • 3 ouă mari
  • 1 vârf de cuţit de nucşoară
  • coaja rasă de la 1/2 lămâie
  • 2 1 de supă de carne

Mod de preparare:
Amestecaţi parmezan şi pesmet într-un vas, adăugaţi nucşoară şi coajă rasă de lămâie, apoi frecaţi bine până obţineţi o compoziţie omogenă, tare. Dacă e prea moale, mai puneţi puţin pesmet; în caz contrar, adău­gaţi puţină supă. Lăsaţi să se odihnească jumătate de oră.
Intre timp, daţi supa în clocot. Pentru passatelli (un disc metalic cu găure­le de circa 0,5 cm diametru, cu două mâne­re de lemn la capete) sau cu o sită cu găuri mari pentru zdrobit cartofi, apăsaţi compoziţia lăsând-o să cadă în supă ca nişte ţevi subţiri de circa 7 cm lungime.
Imediat ce se vor ridica la suprafaţă, stin­geţi focul şi lăsaţi deoparte 2-3 minute. Puneţi passatelli şi supa în farfurii adânci şi aduceţi-le la masă.

Supă cu passatelli

 Supă cu passatelli
Poftă bună!
Va recomand sa vizitati si portalul reghinenilor.                       

                                                  Accesati www.reghinonline.aaz.ro
                                
                                              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu