Supă cu passatelli
O reteta simpla si delicioasa de supa cu passatelli din: parmezan, paine veche, oua, nucsoara, coaja de lamaie si supa de carne.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecaţi parmezan şi pesmet într-un vas, adăugaţi nucşoară şi coajă rasă de lămâie, apoi frecaţi bine până obţineţi o compoziţie omogenă, tare. Dacă e prea moale, mai puneţi puţin pesmet; în caz contrar, adăugaţi puţină supă. Lăsaţi să se odihnească jumătate de oră.
Intre timp, daţi supa în clocot. Pentru passatelli (un disc metalic cu găurele de circa 0,5 cm diametru, cu două mânere de lemn la capete) sau cu o sită cu găuri mari pentru zdrobit cartofi, apăsaţi compoziţia lăsând-o să cadă în supă ca nişte ţevi subţiri de circa 7 cm lungime.
Imediat ce se vor ridica la suprafaţă, stingeţi focul şi lăsaţi deoparte 2-3 minute. Puneţi passatelli şi supa în farfurii adânci şi aduceţi-le la masă.
Poftă bună!
Va recomand sa vizitati si portalul reghinenilor.
Accesati www.reghinonline.aaz.ro

Ingrediente:
- 200 g parmezan ras
- 200 g pâine veche (nu uscată), măcinată pe moment
- 3 ouă mari
- 1 vârf de cuţit de nucşoară
- coaja rasă de la 1/2 lămâie
- 2 1 de supă de carne
Mod de preparare:
Amestecaţi parmezan şi pesmet într-un vas, adăugaţi nucşoară şi coajă rasă de lămâie, apoi frecaţi bine până obţineţi o compoziţie omogenă, tare. Dacă e prea moale, mai puneţi puţin pesmet; în caz contrar, adăugaţi puţină supă. Lăsaţi să se odihnească jumătate de oră.
Intre timp, daţi supa în clocot. Pentru passatelli (un disc metalic cu găurele de circa 0,5 cm diametru, cu două mânere de lemn la capete) sau cu o sită cu găuri mari pentru zdrobit cartofi, apăsaţi compoziţia lăsând-o să cadă în supă ca nişte ţevi subţiri de circa 7 cm lungime.
Imediat ce se vor ridica la suprafaţă, stingeţi focul şi lăsaţi deoparte 2-3 minute. Puneţi passatelli şi supa în farfurii adânci şi aduceţi-le la masă.
Supă cu passatelli
Poftă bună!
Va recomand sa vizitati si portalul reghinenilor.
Accesati www.reghinonline.aaz.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu