joi, 28 iulie 2011

Galusti din branza de vaci


Un desert rapid, sanatos si foarte delicios. Puteti experimenta, adaugand si fructe sau fulgi de ciocolata.







  • La acest tip de galuste cu branza procedam usor diferit fata de cele obisnuite.

  • Preparam intai un gris cu lapte mai gros. Il lasam sa se raceasca.

  • Amestecam grisul cu branza, ouale intregi si putina sare. Se mai pot pune coaja de lamaie si stafide.

  • Adaugati la grisul cu lapte branza de vaci si ouale si amestecati bine, pana obtineti o pasta.

  • Faceti galusti din aceasta mixtura.

  • Fierbeti galustile in apa sarata clocotita. Vor fierbe repede.

  • Rumenim putin pesmet fara grasime, sa se rumeneasca uniform. Apoi punem putin unt sau ulei.

  • Dupa ce au fiert, adica s-au ridicat la suprafata, presaram galustele cu pesmetul rumenit si punem deasupra smantana si unt.

  • Puteti sa nu le ornati cu pesmet si sa le serviti, in schimb, cu dulceata.

  •  
    Pentru cei interesati,am initiat si o rubrica noua,cu retete pentru DIABETICI,pe care o gasiti aici
    Pofta buna.

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu